Överdosering av ledighet leder till störd dygnsrytm

Vissa människor ska inte vara ledig, denna kloka observering är då riktat till mig själv. Så fort jag är ledig vrider jag på dygnet och är vaken hela natten. Var tänkt att jag skulle isäng tidigt efter en dusch men fastnade med hemmasnickrad banner och gammalt kaffe, fyy hur ska jag kunna somna nu? Mor ringde tidigare ikväll och undrade om jag ville delta i midsommargrillning imorgon bitti, generöst nog ska dom grilla tidigt så att även jag kan vara med. Börjar jobba klockan 14:00. Schysst, måtte jag bara få nån timma sömn avverkad så jag inte beter mig som ett sömndrucket lik imorgon. Så fort jag inte får tillräckligt med sömn blir jag hyperaktiv, pratar osammanhänget och minns såklart ingenting efteråt.
Skönt att ledigheten är över så man kan få lite karaktär på tillvaron.

Etiketter:

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>