Tänk inte tanken, för då slår det in!

Tänkte utan nån speciell orsak tanken "jag drömmer aldrig mardrömmar, det händer kanske på sin höjd två eller tre gånger per år, jag är lyckligt lottad". Vilket jag också är. Vissa verkar drömma mardrömmar hela tiden, vaknar kallsvettig om nätterna och mår dåligt. Men inte jag. Ser faktiskt aldrig på skräckfilmer (tycker dom är värdelösa) så det kan vara en anledning, inga bestialiska mord/tortyrer/händelseförlopp kan planteras in i min hjärna och förfölja mig i mina drömmar. Enbart en teori, men kanske därför jag aldrig drömmer om läskiga saker. Iallafall var det en av mina sista tankar innan jag somnade in.

Men det kan vara taskig tajming eller ödets kassa ironi, misstänker en allians av de båda men då drömmer jag såklart en mardröm just i natt!
Har svaga minnen om att det var i rollspelsformat först, dvs jag befann mig i en trio som skulle exploatera en grotta av någon diffus anledning, grottan fick givetvist, när vi befann hos långt inne i den, ett utbrott av något slag och bestämde sig för att rasa ihop. Så stressen och den panikartade känslan som strömmade igenom trion fick oss att snabbt vilja ta oss till utgången men då möter vi – givetvist – lite vidriga bestialiska monster som vi måste dräpa!
Misstänker att vi slaktades för zappades vidare till nästa drömsekvens, där jag och en man skulle fly från något, åter igen den här jagande känslan, som visade sig vara nåt vidrigt monsterliknande-flyfä. Minns att jag vart skalperad och det var mycket blod och hårtester. Usch.
Hade dundrande huvudvärk när jag vaknande eller blykepsen på som det även kan heta. Detta tillhör ovanligheten. Knapprar ofta på värktabletter men nästan aldrig för huvudvärk. Ända sen jag vart av med spänningshuvudvärken som barn har jag huvudvärk, sisådär två tre gånger per år (baksmälla räknas ej in).  Så…hur kan det komma sig att två mycket ovanliga inträffanden inträffar samtidigt? Kan det ha nåt att göra med s.k. "önsketänkande", att jag råkat tänka på dessa två saker och sedan, på något konstigt undermedvetet sätt, har det slagit in? Kan knappast vara ett sammanträffande, tror inte på slumpen, allt är förutbestämt.

Om det är rent önsketänkande så önskar jag att mitt paket från H&M är i min brevlåda idag plus att det går strålande på jobbet!  Sen vill jag gärna vinna något i nån tävling, vinner aldrig något.

 

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>