Sibirisk värme och asiatisk abakus

I made it! Skräckens helg är avklarad och nu har jag en ledig dag imorgon bitti att se fram emot. Misstänker att jag kommer sova hela dagen eftersom jag varit konstant trött hela helgen. Krashade strax efter nio igårkväll och sov som en stock tills halvsju imorse, så det var bara att hoppa i kläderna, smeta på mascara och försöka göra det bästa av morgonfrisyren och pumpa iväg på cykeln i motvind. Däremot måste det vara nåt allvarligt fel med klimatet i Sverige den här sommaren.  Vars är värmen? Har den globala uppvärmningen blivit helt uppfuckad av alla hillbillys som cruisar sönder ozonskiktet eller? Man fryser nästan hela tiden, ska man bli tvungen att packa upp alla varma vinterkläder som man glatt la undan i april för då var det varmt och skönt?
 

Jobbade delad tur* idag så på "lunchen" for jag hem till mamma och drack kaffe samt inspekterade hennes stora trädgård. Fick en pratstund med storebror Jimi. Diskuterade kassa fester med Singstar, folk som ständigt avbryter folks låtar på fest, lägenheter och lite diverse. Passade på att ge han en "utskällning" om att skicka sms mitt i natten när jag jobbar.  Hann även förbi Andra Varvet där jag (såklart) handlade lite prylar som en liten stekpanna, pocketbok om feodala samurajer i Japan, stor anslagstavla och en asiatisk abakus**.

Nu ska jag diska för första gången på flera dagar, titta på animeserien Rainbow, ordbajsa med folk på msn och vattna mina halft döda krukväxter.

* = Delad tur innebär att man börjar 07, går hem vid 12, återkommer 16 och jobbar till 21.
** = Kulram, föregångare till dagens miniräknare.

Etiketter:

3 kommentarer

  1. Miss Minnalainen

    Svar till Christian (2011-03-31 00:25)
    Jag har en ganska simpel abakus så jag ”håller inte på med den” alls utan den är en fin dekoration bland mina andra ”orientaliska” prydnader! ^^

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>