VK-bloggen den nya Bermudatriangeln?

Det är en hel del skit på VK bloggen. En del må jag säga, har klickat på mångas bloggar och ångrat att jag slösat den minuten av mitt liv på…ja? Bajs.
 

En annan sak jag stört mig på: om jag vill söka nya bloggar är det i princip omöjligt om jag inte söker specifikt på "vindeln" eller "nordmaling" vilket inte ger just  mig någonting, eftersom jag kommer från samhället Robertfors. Då måste man vara absurt intresserad av  måhända "Sävar"-bloggarna (valde random ort) m.m, nu menar jag fucking givetvist inte att dessa nämnda skulle vara dåliga. Men vad har jag som inte kommer från Sävar för intresse att klicka på bloggare från den orten?

Om jag som ny användare kommer in och vill, tja låt säga, hitta en ny blogg att följa. Hur fan ska jag bära mig åt? Följa "mest lästa idag"-listan? Eller dom senaste "inläggen" (ni vet, dom som kommer längst upp på sidan.) Ack, det funkar ju inte! Dom som är på listan är inte per automatik bra eller följer nån slags, vad ska vi kalla det? Genre!

Att söka på taggar/eller-vad-det-heter funkar inte heller. Jag själv skriver in random ord efter varje inlägg bara för att roa mig själv, inte för att folk lättare ska hitta mina inlägg.

Vetefan, bloggen är som Bermuda-triangeln, den som söker sig dit förloras för all framtid.
 

P.S. hur blir man "opinions"-bloggare eller "nöjes"-bloggare? Väljer VK ut dem? Eller måste man själv snitsa upp sig i hierakin?

Etiketter:

2 kommentarer

 1. Alejandro Caviedes

  Fråga 1: Hur blir man opinions-bloggare eller nöjes-bloggare? Väljer VK ut dem? Svar: Du tar kontakt med VK och ber dem placera dig i den kategorin du vill hamna i, sen tar VK ställning till om de vill göra det eller ej. Det var så jag hamnade i kategorin opinion/politik.

  Fråga 2: Om jag som ny användare kommer in och vill, tja låt säga, hitta en ny blogg att följa. Hur fan ska jag bära mig åt? Svar: Det är lätt, följ min ;) .

 2. Minna Toivanen

  Haha, men VK har inga rolika kategorier som jag vill bli placerad i, kanske ber dom göra en ”särskild” kategori till mig? Typ ”Ungdom” eller nåt annat snitsigt.

  Ja du Alejandro då får du se till att skriva ofta så jag har något att läsa framöver!

  /Minna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>