Vissa människor vill man hissa och andra dissa

Hallelujah, när jag trodde att jag skulle ruttna bort av tristessen av att enbart jobba och sova kom räddningen : Ellos höstkatalog!
Vafalls, kanske ni tänker men underskatta inte nöjet med att bläddra i en färsk, tjock katalog. Grrr~ älskar att gå igenom alla nya kläder, inredningsprylar och diverse. Sitter och får "ha-begär" samt klottrar ner egna anteckningar för att komma ihåg till senare tillfällen. Gjorde en svag drink och satt på balkongen och gick igenom hela katalogen från början till slut. Dragonforce’s Sonic Firestorm fick gå i bakgrunden. Känner mig riktigt återställd efter dagens slit. Nu är det bara mail inboxen som ska gås igenom, samt nåt smutsigt glas som ska diskas sen är jag redo för sängen.

Dagens blä: Nu har jag förvisso inte något körkort, men visst fan vet jag att bilister har stoppplikt när man står vid ett övergångsställe. Men inte i samhället Robertsfors, där skiter bilisterna i att man står och väntar på att få komma över, har börjat med en protest-aktion och ignorerar att det kommer bilar körandes, jag går över ändå! Heck, kör dom på mig så är det dom som åker dit så att det dånar. Morr!

Dagens Hurra för Gamla stan*: Gick in på kooperativet för att handla middag (en tub risgrynsgröt, det var det enda jag hade råd med) och det var abnormal lång kö! Alla semesterfirare skulle visst handla på en och samma gång men damen framför mig med tusen artiklar såg att jag bara hade min ynka tub gröt och lät mig gå före. Hurra, hade jag inte varit så stressad hade jag kastat dig i luften trefaldigt! Du är en ängel, du anonyma person. Du är inte alls som vissa "medmänniskor" som ignorerar att man bara har en mjölk att handla och låter en vänta på att dom ska lägga upp sina sjuttiofem matvaror…

*Uttrycket "Hurra för Gamla stan" är Toivanesiskt uttryck som är rakt uppochner stulet från en sketch från programmet Detta har hänt, mycket underhållande program för övrigt.

Ett smakprov på "Detta har hänt", dock inte klippet jag nämner ovan men det skiter jag i. Den här är minst lika bra.

Etiketter:

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.