Té någon?

Nu har jag druckit en hel förpackning påsté och jag tycker inte direkt att den lindrar min hals. Jag får snarare springa på toaletten flera gånger i timmen. Men man kanske kan kissa ut sjukdomen ur kroppen? Låter vettigt, eller vad vet jag? Hade jag haft en termometer hade jag kunnat kolla om jag haft feber. Men i brist på febertemp får jag väl koka upp min påse med lösté.

Klockan tio har jag en date med den sexiga skotten Gordon. Nice.

Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>