Brinnande noshörningar & House of metal

Jag lånade en stegräknare till dagens arbetspass och ser nu att jag gått fem kilometer. Det låter jättemycket men jag tycker inte att jag gått särskilt mycket idag. Känns som om jag mest stod och diskade eller kokade kaffe m.m. Jag ska ha på mig den imorgon också. Sen är den inte riktigt inställd för min kroppslängd så det kanske är mer steg än den visade bla bli bla.

Inatt drömde jag bland annat att jag släckte en eldsvåda inne på ett zoo och räddade två noshörningar från att brinna upp. Sen minns jag inte så mycket mer eftersom jag abrupt fick ramla upp ur sängen. Jag försov mig och fick skynda på mig mascara och lite kaffe innan jag stapplade in på jobbet (visserligen i tid). Voi voi. Jag skyller allt på Dexter. Har femtusen år efter alla andra börjat se den serien och jag är beroende! Fy fan vad den är bra. Har redan plöjt igenom två säsonger. Skulle verkligen vilja se några avsnitt nu på momangen men det går verkligen inte för sig. Får förpassa mig själv i säng så jag är fräsch och utvilad klockan halv sex imorgon bitti.

En annan kul grej är att storebror & Co ska spela på House of metal! Äiti fick ett samtal från deras manager och sa att alla mammor var inbjudna att se konserten. Haha. Fan, nu måste man skaffa biljetter. Inte en chans att man kan förlora mot sin egen morsa (och sen vill jag verkligen se Dark Tranquillity live!).

Fan nu ska jag dra nåt gammalt över mig, godnatt!