Begreppet fredagsmys är bajsnödigt

Hela begreppet med fredagsmys känns rätt så bajsnödigt. En fredag är en fredag och inget mer. Bara för att majoriteten av svenska folket jobbar 9-17 måndag till fredag så betyder det inte att den lilla återstående klicken också gör det. Har jag tur att jag har jobb inplanerat så jobbar jag varannan helg och kan vara ledig på lite mer udda dagar som onsdag eller torsdag. Ska vi börja med "Tisdagsmys" och ockupera krogen eller?

Min fredag "ledig-utan-jobb-i-helgen"-fredag blir i svarta plyschbyxor och en skogshuggarskjorta från dressman, glasögon en stor kopp té i min favorit mugg och antingen The Sims 2 eller lite seriemaraton. Över och ut!

 
Snyggkoppen jag fyndat på Röda Korset och sen pimpat upp med prickar från Lagerhaus rea. Erkänn att ni vill ha en likadan!

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>