Shanghajat spotifykonto

När storebror den yngre var förbi och käkade tacos så skulle han dela med sig av lite musik från sitt spotifykonto, tur för mig glömde han att logga ut så nu har jag shanghajat hans konto. Upptäcka nya grupper eller bara vidga sina vyer är något jag alltid är i behov av. Det kan bli lite traggligt att lyssna på samma låtar och samma lista dag ut och dag in.

Dagens upptäckt är en låt med den japanska gruppen Dir en grey:
"Namamekashiki Ansoku, Tamerai Ni Hohoemi"

Jag missbrukar musik på ett konstigt sätt, hittar jag en ny låt så kan jag repeata den nonstop hela dagen, hela veckan. Tills jag hittar en annan låt och sen gör jag om det. Låten innan, eller "veckans låt" som man också kan kalla det var The year of the rat med Tristania. Klicka på det fetstila så kan ni själva lyssna på låtarna, bara för folk med ett spotifykonto dock!

 

 

Etiketter: , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>