Cherrydream

Det verkar vara defekternas dag idag. Mina smycken kom idag men halsbandet som jag sett mest fram emot hade en defekt så den funkar inte som den ska. Men med lite tur, tid och bra service så kommer jag förhoppningsvis få ett nytt hemskickat. Sen tog jag av mig mina dyra hörlurar jag fick i födelsedagspresent och gick för att fylla på kaffekoppen. Och när jag kom tillbaka så såg jag att dom gått av – igen. Spruckna på ett konstigt ställe. Helt rak spricka. Detta har redan hänt en gång tidigare så då fick jag lämna tillbaka dom. Men igen? Jag har förut bara haft skithörlurar från Koss som jag köpt för en femtiolapp, och dom har aldrig gått sönder. Oftast byter jag ut dom för att dom sprakar sönder hippocampus eller att jag snurrat sönder nån kabel. Men dom har aldrig spruckit när jag tagit av mig dom. Bisarrt. Jag har iallafall ett par nya örhängen att glädjas åt. Übersnygga om jag får säga det själv. 

Etiketter: , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>