Infernalisk start på månad tre

Idag har jag inte gjort något som helst anmärkningsvärt. Jag tryckte av mina väckarklockslarm och sov alldeles för länge, vilket fick mig att känna mig som en dålig samhällsmedborgare. Jag borde vara hurtig och kliva upp redan klockan sju och äta fiberbröd och sörpla grönt té. Iallafall. Upp sent, drack vatten ur min mugg med gröna äpplen. Upptäckte att det redan är den första mars. Upptäckte att jag glömt bort viktiga saker som skulle ha gjorts innan den sista februari. Osis att februari månad är för kort. Osis för mig alltså.

Jag har läst halva Idilia Dubbs dagbok, fått infernaliskt ont i vänster sida av nacken, smulat ned sängen med knäckebrödssmulor, tittat på en halv säsong av en knarklangande serie samt ätit pepparkakot fast det inte är säsong.

Slut på spännande start på mars månad.

 

Etiketter: , , , , , , ,

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>