Vill ni vinna Off Topic-award?

Jag har visst blivit nominerad till "Beautiful Blog Award". Okej. Jag vart lite besviken. Eller först vart jag glad. "Åh, award, då måste jag ha…vunnit något?". Efter lite efterforskningar som tog mig sex minuter så upptäckte jag att den här s.k "Blog Award"-grejen egentligen är…kedjebrev. Man blir "nominerad" (som det så fint heter) sen ska man skriva något och sen nominera vidare. Precis som kedjebrev! "Skicka vidare till sju av dina vänner annars kommer du vara olycklig i sju år", ja minus den där straffgrejen. Slår man upp "award" i ett valfritt svenska-engelska lexikon så står det "pris" eller "utmärkelse". Men man vinner ju ingenting! Och alla kan få det, det här "priset". Nej vet ni vad. Jag bojkottade alltid kedjebrev, kedjesms och kedjemail. Så därför tackar jag för nomineringen men väljer att bryta kedjan med mig.

(sen upptäckte jag efter mina sex minuter av research att reglerna varierar beroende på vilken bloggare man fått nomineringen från, påminner om den där "viskleken" man körde på grundskolan).

Fast jag kanske skulle starta ett eget "award"? Jag kan kalla det för, låt mig se.."Minnalainens off-topic award", för att bli nominerad måste man först vara med i tävlingen. Hm, tävlingen går ut på att ordbajsa något off-topic. Minimum 200 ord (ungefär som texten ni just läst).

Vill ni vara med i tävlingen skriver ni en text på 200 ord i äkta off-topic anda, döper inlägget till nåt i stil med "Bidrag till Off-topic award", skickar länken till mig så kan vi ha en omröstning och sen utses en vinnare till "Minnalainens Off Topic-award".

 

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>