Geek world

Let’s go geek

 


Jag har varit på jakt efter en snygg dataväska, kanske är diskettdataväskan egentligen det enda rätta alternativet?


Har man lyckats knipa åt en livskramrat som ger en sånna här nördiga alla hjärtans dag-kort, ja då har man det jäkligt bra.


Obs! Nintendogitarren går att spela på! Klicka på –>länken<– så skickas ni till en awesome hemsida där man kan köpa sin egna nintendo-gitarr och även se en video där den spelas som ett instrument. Coolt coolt jag vet!

 

 

Etiketter: , , , , , , , , , , , ,

5 kommentarer

 1. Uffe N

  Jag bara _älskar_ väskan! Den tilltalar datanörden i mig så jag måste nästan kila iväg och köpa mig ett gäng disketter och göra mig en likadan.

  Undrar bara hur en motsvarande väska kommer att se ut om 15-20 år: hur kul blir det med en väska tillverkad av USB-minnen?

 2. Miss Minnalainen

  Svar till Uffe N (2011-03-05 23:52)
  JAG_ÄLSKAR_OCKSÅ_VÄSKAN! Jag är tyvärr inte lika estetisk praktisk så OM du lyckas skapa en liknande väska så beställer jag gärna en kopia av dig!

  Haha USB-sticks-väska låter inte lika häftigt. Det finns häftiga skålar som är gjorda av gamla LP-skivor, även det skulle inte funka om 15-år.

 3. Uffe N

  Jag har nyligen sett disketter till salu. Jag förstår bara inte varför min lokala Konsum har kvar disketterna på hyllan. Det är ju inte så att någon kan tänkas vilja ha dem för att lagra data på dem. Å andra sidan så kostar det inget att låta dem ligga kvar, men det kostar att ta bort dem, så jag kan ju tänka mig att de får ligga kvar tills de är helt dammiga (på mer än ett sätt….).

 4. Miss Minnalainen

  Svar till Uffe N (2011-03-06 11:51)
  Måste kolla om mitt lokala kooperativ har disketter till salu, för jag vill verkligen ha en diskettväska. Det kanske är för svårt för mig att göra en dataväska men en mindre handväska kan väl inte vara en omöjlighet att knåpa ihop.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>