En riktig kallsup

Har Svenska Simförbundet tagit bort Silvergrodan!? Det var ju det enda märket förutom Baddaren som jag lyckats ta! Nu har dom hittat på spexigare märken som Pingvinen och Hajen. Inte nog med att det här underminerar det lilla självförtroendet jag hade om min "simförmåga" nu ska man känna sig gammal också (fast pingvinen var jävligt söt).

Etiketter: , , , , , , ,

2 kommentarer

 1. Karin Brand

  Hej,
  Jag såg ditt inlägg angående märket grodan. Jag vill bara tala om att visst finns grodan kvar, både silver och guld grodan lever i allar högsta grad. Det är inte simförbundet som äger det märket utan det finns hos oss på Svenska Livräddningssällskapet sedan många år. Vi och simförbundet var en organisation tidigar men sedan början på 90-talet är vi två olika organisationer. Vill du ha mer information är du välkommen att besöka vår hemsida.
  Du behöver inte vara orolig för din simförmåga, den gäller fortfarande men övning ger färdighet – så ta den en gång till eller kanske till och med simborgarmärket kan vara nästa mål.
  Häslningar
  karin

 2. Miss Minnalainen

  Svar till Karin Brand (2011-03-17 13:27)
  Hej Karin, jag vart positivt överaskad över ditt svar! Jag måste erkänna att jag var lite förvirrad när jag kollade upp simmmärken, t.ex på Wikipedia så finns det en artikel och en lista över simmärken och grodan finns inte med där. Men det känns skönt att veta att grodan lever än!

  Mvh /Minna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>