Snart bär det av (igen)

Jag åker om två dagar och njuter av minusgraderna och meterhöga snödrivor. Fick ett textmeddelande av en kompis på internatet som anförtrodde att det "regnar och blåser som fan" därnere, vilket jag inte ser fram emot att komma tillbaka till. Idag har jag provat sommarkläder för att se vad jag ska ta med mig tillbaka eftersom jag inte vet om min studentekonomi tillåter mig att komma hem till påsklovet. Vilket betyder att jag inte kommer att komma hem förräns jag slutar skolan det vill säga om sex månader. Så då är det bra att planera framåt och ta med sig lite tunnare klänningar när vårvärmen kommer. De här veckorna gick alldeles för fort och jag hade velat umgås ännu mera med vänner och familj, men överlag har det varit ett mysigt lov och jag är ganska nöjd. 

Etiketter: , , , , , , , , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>