Problem :(

Jag har problem jag börjar förlora mina kompisar, och bästisar :( Jag vet inte vad jag ska göra dem börjar alla hitta nya kompisar o bästisar och desut ska också mina bästisar byta skola HJÄLP MIG :(

Desutom så blir mitt ex säkert ihop med en annan tjej när som helst det känns jobbigt. Han ar gjort super taskiga saker mot mig t.ex att han har gjort planer satt jag ska gråta och bli arg och att han ska betala sina kompisar pengar om han blir ihop med mig igen :’(

JAG HATAR PROBLEM

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>