Alliansmöte+ Gruppmöte

 

 
Åter vardag och nya möten, idag har vi haft ett inspererande Alliansmöte där vi har fått en genomgång på de två fördjupade Översiktsplanerna som ska på utställning: Universitetsstaden och Kustlandskapet. Jag rekommenderar verkligen alla att läsa Umeå kommuns översiktsplaner, de är oerhört intressanta och ger en bra bild över Umeå.
Ikväll har vi i Folkpartiet Gruppmöte och Julgröt. Vi kommer att besöka marinan på Ön, där vi kommer att få träffa den intressanta entreprenören Leif Danielsson. Alltid lika intressant att träffa entreprenörer som har en massa intressanta idéer och planer för att utveckla Umeå. Vi ska vara glada över att vi har så många som vill investera pengar i vår stad.
Genom entreprenörer får vi framgångsrika företag som i sin tur är viktiga för en kommuns möjligheter att utvecklas. Företag som växer bidrar med arbetstillfällen och ökade skatteintäkter till kommunen. Därmed bidrar de också till bättre förutsättningar att möta de utmaningar som allt högre krav på de skattefinansierande välfärdstjänsterna innebär. Med många företag blir det också lättare att locka såväl nya företagare som kvalificerad arbetskraft
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>