Nybro konditori

I går var det den årliga julmiddagen med mina kamrater på Nybro konditori, en lugn tillställning och jag var hemma redan kl 21.30! Vi är ett kompisgäng på ca 14 st som träffas och spelar trav på lunchen varje onsdag och fredag på Nybro Konditori, tyvärr har jag på slutet inte haft möjlighet och vara närvarande varje gång.

Jag har tillhört denna sammanslutning under många år och trivs otroligt bra i detta kompisgäng. Det som kan nämnas är att jag är absolut yngst i detta sällskap. Vi vinner sällan, men har det otroligt trevligt i varandras sällskap och vi avhandlar allt mellan himmel och jord när vi träffas. Varje gång jag lämnar Nybro så gör jag alltid det med ett leende på läpparna! och inser att det är skönt att ha något annat än bara politiska möten på dagordningen.
Nybro konditori är ett konditori med lång historia här i Umeå och många skulle nog vilja kalla det ett "kultställe". Verksamheten slog upp sina dörrar för första gången redan 1949 i samband med invigningen av "Nya bron" därav namnet Nybro.
 

En kommentar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>