Helg i idrottens tecken!

Det blir en helg i idrottens tecken! Som Tegssupporter och Ordförande i klubben är det en viktig match ikväll då Teg möter Björklöven i seriens fjärde derby, som även är den sista matchen i division ett, i nuvarande form. Allettan väntar för båda lagen efter nyår, och detta blir en försmak på hur lagen står i styrka inför vårens äventyr i allettan. I och för sig betyder inte matchen inte så mycket eftersom båda lagen är klara för Allettan, och det känns viktigare att nästa seger kommer i Allettan. Men det skulle kännas otroligt skönt om andra segern för i år mot Löven kom ikväll!!

På lördag är det dags för dambasketligan när Udominate tar emot Luleås stolthet Northland, har haft som en tradition varje år att försöka se både hemmamatchen och bortamatchen i Luleå. Känns som om det är första gången på många år som Umeålaget kan ha en riktigt god chans att ta en seger!
Helt ledig från politiken är man dock inte i helgen, det kommer att bli några timmar på stadshuset på söndag för att få koll på veckans möten.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>