Tågproblem

 

Helt otroligt År 2012 har vi inte tåg i Norrland som fungerar när det kommer snö och is, Människan kan åka till månen, men man kan inte ha fungerande tåg i Norrland under vintern Problemen verkar bero på att bromsarna på de nya tågen som trafikerar banan inte fungerar.

Jag tror att det är viktigt att man får tågen att fungera även under vintern, annars börjar resenärerna använda bilen istället. Tanken med Botniabanan är att en överföring av vägtransporter till järnväg ger miljövinster och den är nödvändig för att få ett effektiv och miljömässigt godtagbart transportsystem längs norrlandskusten.
Den har även stor betydelse för vår region och med kortare restid och effektivare godstransporter ökar förutsättningarna för regional utveckling.

Får man då inte tågen att fungera, så faller hela idén med Botniabanans tanke. Jag blir ännu mera frågande till tågen som inte fungerar, då vad jag förstår att Finland inte har några större problem med sina tåg under vintern

http://www.vk.se/766682/fortsatta-tagproblem-pa-botniabanan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>