Fortsatta tågproblem

Idag är den dag när julhelgen startar för de flesta. Många kommer idag att ge sig ut på vägarna och som förståligt är julhelgen en av det mest trafikintensiva helgerna under året,

De senaste tio åren har 25 personer dött i trafikolyckor mellan 20 december och 12 januari. Till det kommer 975 skadade, varav 300 allvarligt, enligt Motormännen som hänvisar till uppgifter från transportstyrelsen.
En sådan här helg fyller tågen en stor betydelse med tanke på alla trafikolyckor, att man tar tåget istället för bilen. Men på grund av fortsatta problem så kommer Norrtåg att fortsätta ställa in turer under julhelgen. Som jag skrev i min blogg igår så är det helt otroligt att man inte kan få ett Tåg att fungera i snö och is År 2012.
Jag tycker att det här är ett allvarligt samhällsproblem med tågen som inte fungerar med tanke på alla miljövinster som görs genom att man åker tåg istället. Det kommer även att ta lång tid att få tillbaka förtroendet från resenärerna.
 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>