Sanningen kommer alltid fram för eller senare

För ett tag sen skrev jag på min blogg att det inte är de sista avslöjanden och tidningsrubriker, vi kommer att få se från Sverigedemokraterna. Nu har nya avslöjande kommit enligt Aftonbladet att Sverigedemokraternas riksdagsledamot Kent Ekeroth är aktiv i utformningen av hatsajten Avpixlat.

Tidigare har SD hävdat att man inte hade något att göra med hatsajten Avpixlat att göra. Jag väntar med spänning vad Jimmie Åkesson kommer att säga om Kent Ekeroths aktiviteter på Sveriges värsta hatsajt. Tidigare har Jimmie uttalat att SD har nolltolerans mot rasism och så verkar fallet inte vara i partiet

En kommentar

  1. Neo

    Avpixlat är inte mer ”hatisk” än någon av de mer politiskt korrekta medierna, och vi har väl både yttrande- och åsiktsfrihet så även om man inte gillar Sverigedemokraternas åsikter så har de givetvis rätt att uttrycka sina åsikter fritt på vilka webbsidor de än vill! Sverigedemokraternas väljare blir sannolikt fler när det görs reklam för Avpixlat!
    Den politiska korrektheten har nu gått för långt när den försöker indirekt förbjuda oppositionellas åsikter och samtidigt kraftigt begränsa yttrandefriheten för alla dem som inte har den av etablissemanget godkänd politiskt korrekta åsikten i alla frågor!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.