Överläggningar med Alliansen!

Åter måndag och en vecka full med möten! Veckan startas med överläggningar med Alliansen gällande Umeå kommuns budget 2014. Som Anders Ågren (M) skriver i sin blogg kommer vi förhoppningsvis presentera vårt förslag i samband med morgondagens kommunstyrelsesammanträde. Sen på måndag den 28 oktober kommer vi att ha budgetfullmäktige och det blir nog en lång dag med många intressanta debatter.

Igår var jag som vanligt och tittade live på sport. Tyvärr bommade jag Tegs hockeylags segermatch mot Sollefteå. Jag valde att spendera min dag på Udominate arena där jag hann se två basketmatcher. Den första matchen blev Udominates damer som spelade returmatch mot Tim – Scuf från Ukraina i Baltiska ligan och där blev det en solklar seger med 78-59. (I lördags vann med 80-62) Man har verkligen ett starkt lag i år och jag skulle inte bli överraskad om man vinner SM.

Den andra matchen blev KFUM Umeås herrar som mötte gamla stjärnlaget Alvik och vann stort med 105-82. Stjärnguarden Omar Krayem som ska spela 4 matcher med KFUM Umeå levererade stort med 33 poäng och ett fantastiskt spel. Tyvärr kommer det nog bara att bli fyra matcher i basket ettan, Omar är alldeles för bra för den serien. Skulle KFUM lyckas behålla han, så är det årets värvning i Sverige.

Efter basketen hann jag se sista perioden mellan Dalen och Växjö i innebandy, tyvärr blev det en onödig förlust med 4-8.

Ett stort grattis till mitt gamla fotbollslag Sandvik som lyckades kvala sig upp till div 2!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.