Man tror inte att det är sant

Man tror inte att det är sant, att boende på ett kommunalt vårdhem i Örebro, inte har fått duscha på upp till fem veckor. Det i sin tur har inneburit, att många hade ovårdade naglar med svampinfektioner och dålig munhygien. Att det kan hända år 2014 är för mig obegripligt. Oavsett det är ett kommunalt eller ett privat boende, ska sånt här inte få förekomma. Tyvärr är det nog inte sista gången, vi får höra om missförhållanden på vårdhem.

 

4 kommentarer

  1. Maja Larsson

    Tyvärr har det inte nog kommit fram att Koppargården var kommunalt och missköttes ordentligt innan Carema kom och kämpade för att skapa ordning. Men du har rätt, missförhållanden hör inte hemma i svensk vård och omsorg.

  2. "Dosan"

    Varför är du förvånad och chockad? Det här är ett konkret resultat av den politik som allianspartierna har drivit i åtta år! Det här är DITT ansvar!

    Varför har det blivit så här? För att korruptionen inom vårdväsendet nu är fullständig, och det är med ert varma godkännande som det blivit så här. Eftersom ni har privatiserat och avreglerat hela marknaden är det viktigaste som finns att gå med vinst, och därför sparar ägarna in på allt som går. Slutresultatet är att det är vårdhavarna som blir lidande, för vem bryr sig om att gamlingar ska få duscha när ägaren kan ta ut vinst?

    Det här är ERT FEL! Ta ert ansvar och avgå omedelbart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.