Vem ska man tro på?

Enligt Miljöpartiet så har man kommit överens med Socialdemokraterna om kärnkraften. Men åter verkar det som att (MP) har förlorat ett vallöfte i förhandlingarna med (S). (MP) upprepade flera gånger i valrörelsen, att två reaktorer bör stängas under den kommande mandatperioden. Men det dementerar Stefan Löfven och det verkar som att (MP),åter har körts över av (S).  Men vem ska man tro på egentligen?

En avveckling skulle innebära, att hälften av vår elproduktion skulle försvinna. Att kärnkraften har en avgörande betydelse för Sveriges tillväxt är ingen nyhet och tack vare den så kan vår elintensiva basindustri konkurrera på den globala marknaden. En stark basindustri medverkar också till en utveckling av en växande och produktiv tjänstesektor.

Självfallet ska Sverige satsa på förnybar energi och energismarta lösningar, men mer vindkraft och andra förnyelsebara energislag kommer inte att räcka till för att klara både klimat och jobb

En kommentar

  1. Britta Enfält

    Såg ikväll en diskussion mellan Romson och Björklund. Romson argumenterade fullständigt obegripligt. Vad är mp och s överens om??

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.