Ingen överraskning att det blev nyval!

För mig var det ingen överraskning att det blev nyval, det fanns ingen annan utväg. Sen tycker jag att Stefan Löfven är helt fel ute, när han säger att alliansen vill samarbeta med sverigedemokraterna. Det som har hänt, är vanlig praxis i riksdagen, man röstar på sin budget och det har även (S) gjort tidigare. Det är (SD) som har frångått praxis, genom sitt agerande och därmed sett till att det blivit ett nyval. Att då påstå som Stefan Löfven gör, är för mig ohederligt. Sen hade också S),gjort samma sak om man hade varit i alliansens situation. Man hade röstat på sin budget.

Sen tycker jag att det är bra att (S) visar att man går till val tillsammans med (MP). Nu kommer väljarna, att vad som gäller. Jag tror vi hade haft en annan situation om (S) hade övergett (MP), istället för att utlysa nyval. Men det kommer vi aldrig få veta.

Det som har hänt den senaste tiden, är att Stefan Löfven, visat att han inte är duglig att styra en regering. Nu är det upp till väljarna att visa vad man vill och jag tror att det kommer bli stora förändringar jämfört med förra valet.

 

En kommentar

  1. "Dosan"

    Fakta: Det är ert fel att det blev så här. NI saboterade Sverige och la grogrunden för SD. SD i sin tur vill såklart sätta alla käppar de kan i alla hjul de kan så att de får som de vill med sina rasistiska åsikter.

    Ergo, det är ert fel att regeringen inte kunde fungera. Ni bör ta ansvar för det här fiaskot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>