Möjlighet till stabilitet!

Jag tror att Stefan Löfven (S) måste överge tanken på att splittra blockpolitiken. Det kommer aldrig att hända, att alliansen splittras. Sen tror jag också han gör ett stort misstag att gå till val med miljöpartiet. Sen med facit i handen, så blev det kaos med en rödgrön regering och det är bara hoppas att väljarna, ser till att vi slipper en sådan regering i framtiden.

Nu finns det en möjlighet att få tillbaka en alliansregering och få stabilitet i landet. Men som sagt var, det är upp till väljarna. Men jag skulle bli mycket överraskad, om vi inte får ett regeringsskifte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>