Lite tankar!

Nu närmar sig julen och det ska bli skönt med lite ledighet. Kommer hur som helst att vara i Umeå under julen och datorn finns alltid i min närhet, om det skulle dyka upp något. Men fram till jul så är det förberedelser till nyvalet nästa år. Jag tror att det kommer att bli stora förändringar i nyvalet jämfört med det förra valet. När det gäller Folkpartiet så måste vi upp på banan och visa väljarna vad vi vill. Skolan är otroligt viktig och givetvis måste den fortsätta prioriteras i vår politik. Men vi måste visa väljarna, att vi inte bara är ett enfrågeparti.

Jag vill även passa på och ge beröm till Socialdemokraternas partisekreterare Carin Jämtin, som riktar skarp kritik mot partikamraterna i Skåne. Där fick Socialdemokraterna och Miljöpartiet igenom sin budget i Region Skåne – efter att först ha röstat på SD.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>