Fruktansvärda terrordåd!

Det är fruktansvärt, det som har hänt i Pakistan. Över 100 barn är dödade efter att terrorister angripit en skola. Dödstalet kan även stiga. Att ge sig på oskyldiga skolbarn, för att hämnas är skrämmande. Även i Sverige har vi utsatts för ett terrordåd och det kan även hända igen. Den extremistiska gruppen Islamska staten (IS) brutala framfart är också fruktansvärd. Trots att man bekämpas, av bland annat USA, så har man fått ett starkt fotfäste i både Irak och Syrien.

Tyvärr kommer vi nog att få leva med terror framöver och det kommer även att vara svårt, att skydda sig mot enskilda individers terrordåd. Men man får aldrig ge upp, för terrorism måste alltid bekämpas.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>