En stor besvikelse!

Västra länken är en viktig förutsättning för bättre luftmiljö i centrala Umeå och det är även en viktig förutsättning, för det växande Umeå.Därför var beskedet, att västra länken skjuts upp mycket överraskande. På grund av formella fel måste det göras omtag. Nu är det bara hoppas, att omtaget går fort.

Det är klart det är en stor besvikelse och det här beskedet är inte bra för Umeå. Samtidigt har man från trafikverket, haft ganska mycket tid i ärendet. Därför känns det extra surt. Projektet skulle ha varit klar redan 2014 och för mig är det obegripligt att det har tagit så lång tid.

 

En kommentar

  1. Olle Lundberg

    Kan inte annat än hålla med. Det verkar ha gått troll i Västra länken. Kommunen måste ryta högt och ljudligt, för så här får det inte gå till.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>