Årets sista!

Idag är det dags för årets sista fullmäktige och sen blir det lite julledighet. Dagordningen på dagens fullmäktige känns inte lång, men jag tror ändå att det blir livliga debatter.  Efter ledigheten kommer allt fokus, att läggas på det eventuella nyvalet. När det gäller Folkpartiet, så ser det inte bra ut i opinionsmätningarna, men det är en lång tid fram till ett ev nyval. Nu får vi se om det blir ett nyval och enligt rykten från svt, så förs det dialoger mellan regeringen och alliansen, för att förhindra ett nyval.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>