Två fantastiska Tegare!

Igår hade vi årsmöte med Liberalernas kommunförening i Umeå och på mötet närvarade Ola Ullsten. Efter årsmötesförhandlingarna så intervjuades han av Ola Nordebo och det var oerhört intressant att lyssna på hans livshistoria inom politiken. En fantastisk karriär som kröntes med att han var statsminister. Under sin karriär var han också Folkpartiets partiledare, utrikesminister ,biståndsminister och även ambassadör i Kanada. Extra kul att Ola är född Tegare som jag är.

På mötet närvarande också Ulla Orring, en annan fantastisk liberal och Tegare. Hon har betytt mycket för partiet och hade också en fantastisk politisk karriär där hon bland var riksdagsledamot för Västerbotten. Hon satt även en lång tid i partistyrelsen. Nu har inte Ulla slutat helt och har fortfarande uppdrag kvar i kommunpolitiken. Listan går att göra lång, när det gäller deras politiska karriärer.

Det är hur som helst två fantastiska liberaler, som fortfarande brinner för politiken och har betytt oerhört mycket för partiet. Sen är det också extra kul att dom är Tegare!

årsmöte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.