Kommer det att bli en fullstor fotbollshall i Umeå de närmsta åren?

Idag är det kommunfullmäktige och det är som vanligt en lång dagordning: Från min sida har jag bland annat en enkel fråga till kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg (S), om det kommer att bli en fullstor fotbollshall i Umeå.

Det har varit många turer kring byggande av en fullstor fotbollshall och jag känner fortfarande en oro över att socialdemokraterna kommer att skjuta upp byggandet, precis som man gjorde när det gäller bron över Bölesholmarna. Från Liberalernas sida kommer vi att fortsätta att driva frågan hårt tills en fullstor fotbollshall byggs.

Här kommer min enkla fråga!

Kommer det att bli en fullstor fotbollshall i Umeå de närmsta åren?

Tyvärr är det så att Umeå saknar en fullstor fotbollshall och det är en fråga som har diskuterats över 30 år. Är det något Umeå behöver så är det en fullstor fotbollshall. Det skulle vara behövas för såväl elitlag i fotboll som breddverksamheten

Det har också varit många turer sista tiden, kring ett eventuellt byggande av en fullstor fotbollshall. Så därför ställer jag min fråga till kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg (S) Kommer det att bli en fullstor fotbollshall i Umeå närmsta åren?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>