Löven tar revansch nästa säsong!

Det var oerhört tråkigt att Björklöven inte klarade av playoff-tåget. Jag hade verkligen sett fram emot en fortsättning av säsongen. Tyvärr har man haft otur med skador, men det är något man får räkna med i hockey. Jag gillar också Lövens ambitiösa satsning mot SHL och inom några år så hoppas jag att man är där. Umeå behöver verkligen ett hockeylag i hockeyns finrum!

Jag är ingen hockeyexpert heller, men det jag skulle vilja se är en satsning i Umeå på unga spelare och att man ger de chansen. När det gäller div 1 så håller den en hyfsad klass och i Teg skulle man kunna skola in dessa unga spelare. Sen är det också kul att se dessa unga gallerspelare, de kan göra det mest oväntade! Nu längtar jag till nästa säsong och då kommer vi att få se ett taggat Löven som kommer att ta revansch.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>