Ett hårt slag för EU-samarbetet!

Nu är folkomröstningen klar i Storbritannien klar och mycket överraskande vann Brexit-sidan. Nu är det mycket troligt att Storbritannien lämnar EU-samarbetet och det kommer att få stora konsekvenser. Det kommer i så fall att påverka oss ekonomiskt i Sverige eftersom Storbritannien är en av våra viktigaste handelspartners. Men det hårdaste slaget skulle bli att EU tappar en av sina viktigaste medlemmar och det kan på sikt innebära att hela tanken med EU ifrågasätts.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>