Många frågor och synpunkter!

Det är inte bara i Västerbottenskuriren som granskar hur skattepengar används. Även i Aftonbladet kan man följa en granskning, om att offentliga Sverige lägger nästan 5,7 miljarder på representation, kurser och konferenser. Jag tycker det är bra att det granskas hur skattepengar används. Självklart ska man ha en omvärldsanalys i en kommun, men det måste vara något som kan tillföra kommunens verksamhet. Sen måste också kostnaden för omvärldsanalysen vara realistisk. Sen behöver man inte heller åka så många vid varje tillfälle.

Jag har fått många frågor och synpunkter, när det gäller det granskningen som Västererbottenskuriren gjort. Där tänker jag inte uttala mig förrän vi har fått all fakta på bordet

En kommentar

  1. Basic Rules

    Man kan se Tekniska Nämnden som en ”Företagsstyrelse” och då hamnar Samhällsbyggnadskontorets ”VD” och IT-chef i ett mycket prekärt läge, men även nämnden !
    Vi emotser nu handlingskraft från nämnden och sparkar dessa personer, och detta utan att nu nykonstruerade jobb erbjuds. Ett Jmf exempel var då två soc.dir blev tre, så släpphand får inte tillsättningar ske. Styrelsen/nämnden måste ha full kontroll över den operativa verksamheten och även kunna säga nej !
    Att säga ”vi visste inte” är oacceptabelt, och på nått sätt bottnar allt i ett svagt politiskt ledarskap !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.