Socialdemokrat vill diskriminera yngre!

Det är så oerhört tråkigt att det finns personer som vill diskriminera unga inom politiken. Det är snarare ett problem att yngre inte vill engagera sig inom politiken. En ledande socialdemokratisk bloggare på Västerbottenskuriren vill diskriminera yngre att väljas in i riksdagen och på andra ledande positioner i kommun och landsting. Sen visar också samma bloggare ett stort förakt mot personer som har depression.

Man kan läsa följande på hans blogg.  ”Det andra jag vill se är ett förändrat tankesätt som innebär att vi Socialdemokrater värderar ålder och erfarenhet som den tillgång det faktiskt är – Detta genom att fatta beslut på central nivå om att alla som väljs in i Riksdagen och på andra ledande positioner i kommun och är landsting är 30 år eller äldre.”

Här kommer länken till bloggen

http://blogg.vk.se/andersforss/2017/01/11/ssus-ordforande-fattade-ett-huvudlost-beslut-som-borde-leda-till-omedelbar-avgang/

4 kommentarer

  1. Sven

    Denna S-bloggar ger jag inte mycket för, stor käft och fullständigt ofelbar. Vet allt och matar med vad han ska göra vid ”makten” tror inte så många lägger vikt på hans malande .

  2. Jonny Disenfeldt

    En notorisk lögnare som gång efter gång blir avslöjad men vägrar erkänna att han har fel i något.
    Han har storhetsvansinne och tror att han kommer att styra partiets politik på riksnivå.
    Förnekar att kommunismen begått folkmord vilket för mig personligen var droppen som fick bägaren att flöda över.

    Vad är det för människor som försöker ta sig fram i politiken ?

    • Kim

      I allt för många fall de som inte tar sig fram på annat sätt. Ändra gärna regler för att gynna sig själv … Sök sedan krystade argument för ändringen.

      I diskussionen i bloggen framgår tyvärr tydligt hur mycket lyhördhet Anders visar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.