Oordning på fullmäktige!

Jag håller helt med att fullmäktiges arbetsformer inte fungerar. Det är också ett stort problem för oss som sitter i oppositionen, att våra enkla frågor och interpellationer inte hinns med på fullmäktige. När man skriver in interpellation eller enkel fråga, så är den också ofta dagsaktuell och då blir det oerhört konstigt när den dyker upp en månad senare. Sen har jag inga problem att antalet interpellationer och enkla frågor har ökat i kommunfullmäktige. Men alla partier har ett ansvar att man håller sig till ämnet och man behöver inte heller skicka upp alla ledamöter i debatten. Sen har jag inget problem med korta talartider. Det gör debatterna spänstigare. Vänsterpartiet pratar också om härskarteknik och det är väl det parti, som är bäst på det.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>