Har inte varit lyckat!

Idag på kommunstyrelsens arbetsutskott så har vi tagit beslut, gällande en utvärdering om en gemensam förvaltning inom Umeå kommun. Precis som Moderaterna vill vi i Liberalerna, att man river upp beslutet om en gemensam förvaltning. Med facit i handen så tror jag inte det har varit så lyckat och det har inte heller gett någon besparing på 100 miljoner, som den nya organisationen skulle ge. Däremot så tror jag att det har blivit en fördyrning. Jag har också hört från medarbetare inom kommunen, att det har blivit otroligt trögt inom organisation, sen den gemensamma förvaltningen infördes för sju år sedan.  Sen måste vi också se över alla interna möten i kommunen och det känns som om de har ökat markant, sen en gemensam förvaltning infördes.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>