Stora förändringar!

När det gäller kommunens framtida organisation, så tror jag att vi kommer att få se stora förändringar inom en snar framtid. Idag på kommunstyrelsen kommer vi också ta beslut om en utvärdering gällande en gemensam förvaltning.  Tidigare i veckan har också Hans Lindberg (S) gjort ett utspel kring personalutskottets framtid och där håller jag med att det måste bli en förändring.

När det gäller en gemensam förvaltning så har det inte varit lyckat och jag tror inte det är en slump, att kommunens ekonomi började dala efter vi införde den gemensamma förvaltningen. Sen vad jag förstår så är det heller inga stora kommuner i Sverige som har samma uppbyggnad som vi har. Det säger också en hel del.

En kommentar

  1. Pingback: Stor seger för oss i Liberalerna! | PEDER WESTERBERG LIBERALERNA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>