Oerhört konstig prioritering!

Regeringen vill och har stramat åt assistanstimmarna inom LSS och man vill även minska assistanstimmarna oavsett hur behoven ser ut. En åtstramning som kommer att slå mot de svagaste och det kommer också att innebära försämrade levnadsvillkor för många, som har ett funktionshinder.

Med tanke på det så känns det oerhört konstigt, att 2,7 miljarder av skattebetalarnas pengar ska gå till att subventionera fackförbunden.Pengar som verkligen hade behövts, för att stärka upp LSS

2 kommentarer

  1. Olle

    Och bara 25 miljoner till hemlösa, men 115 miljoner till fria konsten .
    Dags att satsa på de behövande, men på alliansens tid tror jag satsningarna var ännu sämre men det har väl glömts bort nu :

  2. Lars Flemström

    Håller med om att det är en förfärlig ”prioritering”. Och eftersom jag har nämnt dig i mitt genmäle till Forss’ svar på min kommentar nr 12 till ett inlägg på hans blogg får du länken här, så att du själv kan läsa vad jag har skrivit. Att sd har svikit de svagaste i samhället, råder det inget tvivel om om. Men inte bara sd. I min kommentar till ett av hans tidigare inlägg, kallade jag den föreslagna avdragsrätten, som jag f.ö. inte anser vara någon subvention till fackförbunden utan en skattelättnad direkt till de anställda, för ”sjätte jobbskatteavdraget”. Under en annan benämning. http://blogg.vk.se/andersforss/2017/09/12/sd-star-for-det-storsta-sveket-inom-svensk-politik/#comments

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>