Viktiga frågor!

På måndag är det kommunfullmäktige och det är en lång dagordning. Från Liberalernas sida så har vi tre enkla frågor och en interpellation på dagordning.

 Nu är det inte säkert att alla kommer upp på grund av att kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg (S) är ute och reser. Men jag hoppas att den enkla frågan om Astridgården kommer upp. Med tanke på den oro som är så måste det bli tydliga besked och att man inte får information bara via media. Det är också kommunen som är ytterst ansvarig för de boendes situation och den oro som skapats på senare tid.

När det gäller den enkla frågan om problemen med skolskjutsar, så tror jag den kommer med eftersom den är ställd till för och grundskolenämndens ordförande Moa Brydsten (S)

Det var inte heller länge sedan jag stod i talarstolen och hade en enkel fråga som också gällde skolskjutsar. Det känns allvarligt att det verkar som hatt problem med skolskjutsarna fortsätter Misstag kan begås, men när de upprepas flera gånger kan det antas större brister i rutiner och uppföljning. Detta berör dessutom minderåriga människor och jag förstår också att många föräldrar är oroliga över de allvarliga brister som framkommit

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.