Lång dagordning!

Idag är det kommunfullmäktige och det är en lång dagordning, med många enkla frågor och interpellationer. Från Liberalernas sida så har vi en interpellation och några enkla frågor på dagordningen. En viktig fråga som vi har ställt i Liberalerna är om arbetsmiljön i Umeå kommuns ledning. Nu är det inte säkert att den kommer upp, eftersom kommunstyrelsens ordförande Hans Lindberg (S) inte är närvarande på dagens fullmäktige.

Det som har hänt är att Vänsterpartiet har bidragit till en kraftigt försämrad arbetsmiljö för flera av våra anställda Det är inte heller första gången man angriper kommunens tjänstemän och den här gången har man på sin egen webbplats, kritiserat kommunikationsavdelningen och specifika kommunikatörer.

Återigen har också ett av kommunfullmäktiges partier visat sin okunnighet kring kommunens organisation och genom dess ageranden på ett allvarligt sätt orsakat en kraftigt försämrad arbetsmiljö för flera av våra anställda.

Det viktigast nu är vidta åtgärder för att se till att detta inte händer igen och att vår personal i Umeå kommun ska känna sig trygga på sin arbetsplats. Det är därför vi från Liberalerna har ställt denna fråga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.