Stort beröm!

Nu är bussarna tillbaka på Vasaplan och man klarade av tidsplan med att vara tillbaka den 2 oktober. Nu är inte hela ombyggnationen klar, men nu är i alla fall bussarna tillbaka. Jag måste också berömma att man har hållit tidsplanen och det kan man inte säga att man har gjort gällande Rådhustorget.

När det gäller ombyggnaden av Rådhustorget, så är det bara konstatera att det inte har varit lyckat. Dels har det varit kostsamt och det har tagit alldeles för lång tid. Men det är något som kommunen får ta lärdom av och med tanke på allt strul med Rådhustorget, så känns det skönt att Vasaplan har öppnat.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>