Kritiska till bygget!

Jag tycker det är bra att kommunen bygger spontanidrottsplatser och att man placerar dom ute i stadsdelarna. Därför känns det helt fel att man placerade en sportpark vid Umeå energi arena. Den hade gjort mer nytta tex på Ersboda eller Ålidhem.

Från Liberalerna har vi också varit kritiska till bygget och det bland annat på grund av parkeringsfrågan kring arenan. Är det stora matcharrangemang på alla arenor, så finns det inte i dagsläget parkeringar. Med tanke på att många matcherna läggs bland på helger och kvällar, så är det också oerhört svårt att ta sig dit med kollektivtrafik.

Nu är sportparken snart färdigbyggd, men jag tycker att man i framtiden ska placera spontanidrottsplatser ute i stadsdelar som tex Ersboda och Ålidhem. Där gör man mera nytta och jag tror också att det är fler som kommer att nyttja dom.

 

IMG_6630

2 kommentarer

  1. LennART Frostesjö

    Håller med dig Peder, men detta skulle Umeå kommun tänkt på tidigare, när man byggde bostäder på Gimoborg och Sandbacka. Både dessa planer var bra placerade, bar på ett värdefullt kulturarv, mm Helt enkelt att riva främst Gimoborg var förjävligt!!! Finns inget försvar för detta.

    /LennART

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>