Det behövs en attitydförändring!

För ett tag sen var det en avtalskonflikt mellan svenska fotbollsförbundet och damlandslaget. Det handlade om att få en skälig ersättning för att vara med i landslaget och det blev en lösning till slut. Damlandslaget fick också kritik från många i herrfotbollen och jag tycker istället man borde ha stöttat damerna. Det finns också lysande exempel och där är handbollen ett lysande exempel. När det gäller damernas och herrarnas handbollslandslag så har man exakt lika mycket i alla bonusar och ersättningar. Enligt media så var det också herrarna som tog initiativet. Deras initiativ visar att det går att få en förändring och det som behövs är en attitydförändring mot damidrott i Sverige. Jag är också otroligt less på den attityd som finns mot damidrott bland många män.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>