Stor chans för maktskifte!

Jag är otroligt glad att Liberalerna stänger alla dörrar när det gäller ett samarbete med Sverigedemokraterna. När det gäller SD så står man också oerhört långt från mina värderingar. När det gäller politik, så måste man också förstå att det är en kompromiss mellan många partier och därför finns det allianser. Sen finns det också partier som står långt ifrån varandra, i sina värderingar och då går det inte att samarbeta. Politik är inte heller bara en kortsiktig lösning. Sen har jag också oerhört svårt för partier som bara driver en fråga och tror att det är lösningen på allt. Som politiker så måste man se helheten.

Jag tror också att det finns en stor chans att vi får ett maktskifte i Umeå nästa val, det med tanke på att socialdemokraterna inte har rosat marknaden. Deras samarbete med V och MP är inte heller bra för Umeå.

2 kommentarer

  1. Hans Forsberg

    Tacksam för förklaring till ställningstagande vad gäller stöd till migranters boende under vinterkylan.
    Hur kan du etiskt moraliskt legitimera ett ”nej” till kommunal delfinansiering till natthärberge för utsatta människor och samtidigt tala om att dina värderingar står långt från SD. Moderaterna och tydligen även ni liberaler driver en linje som tyvärr står i samklang med ovan nämda politisk organisation
    Det är i praktiken som den politiska demagogin avslöjas.

    Vänlig hälsning Hans Forsberg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.