Vad vill socialdemokraterna egentligen??

Det märks att valet närmar sig med stormsteg och det syns även i den politiska debatten. Bland annat går ledande socialdemokrater ut och angriper vi Liberaler i en debattartikel när det gäller äldreomsorgen. Istället för att tala om vad man vill, så pratar man bara om att man prioriterar välfärden före skattesänkningar. Man pratar också om framtida politiska samarbetspartner, istället för att säga vad man vill själva vill. Tyvärr verkar det som att socialdemokraterna har kört fast när det gäller äldreomsorgsfrågor och det enda man har att komma med är hur dåliga andra partier är. Vart finns nytänkandet hos socialdemokraterna? Man pratar också om att vi står inför ekonomiska utmaningar, men samtidigt har man inget problem att satsa 20, 5 miljoner på ett gitarrmuseum. Vi Liberaler satsar hellre på välfärden och de äldre, än på gitarrer. För oss Liberaler kommer kommunens kärnverksamheter alltid att vara i fokus.

Från Liberalernas sida så kan vi inte heller låta de äldre kommuninnevånare lida på grund av dåliga och dyra beslut. Ansvaret för situationen ligger helt och hållet på socialdemokraterna, de måste ta ansvar och inte låta äldre invånare betala priset för en dåligt skött ekonomi.

Sen måste också makten skall flyttas från politikerna till de äldre och deras anhöriga och ingen skall tvingas att bo där politikerna tycker. Valfrihet i äldreomsorgen borde vara en självklarhet, men tyvärr så motarbetas det av de styrande i Umeå.

2 kommentarer

  1. Sture

    Det är allt man har kvar, en rad av lögner och undanflykter bara för att hålla sig kvar vid makten. De har inget ansvar vad de lägger skattebetalarnas pengar på. Avskeda hela högen av dessa oansvariga politiker.

  2. Kicki

    Dom vill köra sverige totalt i botten. Göra oss till ett u-land så ”nysvenskarna”känner sej hemma. Och dom är på godväg ,dom har hunnit förstöra enormt på dessa år,själv drar dom till bryssel och får topp jobb när sverige är raserat. Denna regering måste bort innan dom hinner ställa till än mer skada????

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.