Vi kommer aldrig att backa!

Det finns många frågor som är viktiga i valet, men som jag har skrivit tidigare i min blogg så tror jag att mest fokus kommer att hamna på tillväxt, äldreomsorg och skolan. Om man ser till skolan så är vi det parti som driver skolfrågor mest och i en opinionsmätning är vi också det parti som har den bästa skolpolitiken enligt väljarna.

När det gäller det livslånga lärandet så börjar det i förskolan och det är också under de första åren som grunden läggs för att utveckla personligheten och förmågor senare i livet. När det gäller förskolan i Umeå så står man inför stora utmaningar och där är barngruppernas storlek en fråga som har diskuterats under många år. Trots att medel har tillskjutits så har det nästan inte heller hänt något de sista tio åren. Det känns också som majoriteten har styrt frågan framför sig.
Jag förstår också att många föräldrar och förskollärare är oroliga över barngruppernas storlek och vi får heller inte glömma det viktigaste, som är barnens behov. När det gäller små barn ska de inte behöva knyta an till alltför många andra individer och det handlar om att tillsammans med föräldrarna ge barnen en trygg start i livet.

Jag har sagt det förut men från Liberalernas sida i Umeå, kommer vi aldrig att backa från max 15 barn i förskolegrupperna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.