Vi vill ha ett ökat stöd till föreningslivet!

Från Liberalernas sida tycker vi att det är viktigt att stödja föreningslivet och vi vill också öka stödet till föreningslivet. I dagsläget vill vi öka stödet med en miljon och vi är inte främmande för att öka det i framtiden. Har vissa partier 12 miljoner till kvinnohistoriskt museum och kan ge gitarrmuseet mellan 3 – 4 miljoner kronor varje år. Då kan vi liberaler höja anslagen till föreningslivet. Det handlar helt enkelt om att prioritera!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>